My Playlist

Tuesday, 16 August 2011

Jangan la TAKABBUR plak


Boleh x jangan nak tunjuk yang kau tuu HOT tahap justin bibir (even dia ni laki pilih dia sbb dia tgh top celeb skunk)?
Tolong la jgn la memalukan diri sendiri. Even ada several people ‘like’ u yang sokong your statement, but i’m truly sure 200% sure almost all people will protest about your words.

Kalau nk cakap tuu pon berlapik la sikit. Jangan kau engat kau sorang je perfect. Nobody perfect la derr. Kalau nk tunjuk kan yang ko hebat sangat g la tunjuk. Tayang la ke hot tan unk tu kat khalayak ramai. Aku x heran. Sampai bila kau nak hot? Lama2 tua jugak. Kedut jugak. Nak pegi londok weight management ke, slim world ke yang bersepah kat tv tuu pegi la. Tapi tetap akan tua da kembali pada-Nya.

Ingat lah kita hidup sementara je. Roh, kecantikan, kebijaksanaan, kekayaan hanya kita pinjam dari Dia. Bersyukur lah. Jangan hina orang itu ini. Belum tentu lagi kencantikan, kemewahan yang kau perolehi akan kekal sampai kau mati. JANGAN TAKABBUR!

No comments:

Post a Comment