My Playlist

Tuesday, 6 September 2011

perlu ke perempuan bergambar seperti ini

Mahu share sesuatu yang maybe korang pernah tahu atau tidak tahu atau sengaja buat2 x tahu.. tape lah.. untuk tatapan umum agar kita sedar apa yang kita lakukan.. ini bukan untuk kaum wanita sahaja.. bahkan kaum adam juga ada yang melakukan perkara seperti ini.. (ini copy paste saja.. nak link pndai2 korang la carik sapa yang post..)



1. Mulut Muncung (Duck Face)
-Korang google je apa itu mulut muncung, dan satu jawapan je yang akan keluar iaitu CamWhore
-Makna dia cuba korang asingkan kan perkataan Cam dan Whore.
    Cam= Kamera Whore= Sundal
So korang gabung la jadi apa.
-Terlalu banyak pasal gambar yang berupa duck face nie.



2. Peace V + Lidah terjelir
- Maybe korang x pernah tahu pasal ni dan sorang penulis pernah bertanya pada kaum wanita sendiri apa maksud V + lidah terjelir nieh sbb ramai jugak perempuan2 yang suka bergambar mcm ni. Maybe dorang x tahu apa makna dia.
*Maksud dia;
- V ni lebih ditujukan pada kema**** wanita atau lebih dikenali dengan Miss V/ V Zone. So bila kita gambung kn V + Lidah = (korang pikir la yer)

* Sebar2kanlah dan share demi kebaikan umat islam.
* Credit to http://www.ribenputih.com/2011/07/aksi-terlampau-budak-sekolah.html who shared about this problem. Thanks a lot!