My Playlist

Monday, 22 August 2011

Exam Oh Exam


Exam hamper tiba... 

min tem je pon... sempat lagi hiburkan diri dengan main game.. haha.. lols la... bila bukak jee buku mula la mata ni nak pejam.. bukak je FB/twitter mula nak terbeliak balek bijik mata yang kuyu nieh.. ape kes ntah lah... tapi demi exam la katerkan, kena jugak bersengkang mata tengok buku nieh... to wordy.. 

nak kena baca 1 hal... nak kena hafal 1 hal.. haiz!! Nak buat mcm mane... redha je.. dah la pulak dalam 1 hari ada 2 exam in row plak tu... 3 jam ada 2 paper... gila2! Raya plak dah nak dekat... patot buat lepas raya kea tau sebelum raya lagi best? Tape lah.. hadap je apa yang diberi.. buat sebaik mungkin... demi masa depan tuuu... wish me lucks guys!

No comments:

Post a Comment