My Playlist

Thursday, 21 April 2011

Masuk EMT lepas Eksiden


-          Tanggal 4 April 2011 telah berlaku kemalangan antara motorsikal aku dengan sebuah van.
-          Nak kata salah aku sememangnya tidak la. Sebab punca aku langgar dia kerana dia masuk line moto aku time kat traffic light. Ada ka bini dia kata aku bwk laju? LOL tol. Time tu lampu baru hijau la. Pastu da la byk kerata time tu. Pastu plak aku ikot line moto. Suka hati la nak bawak laju ke apa ka. Da line aku. Yang unk p masok line aku sape suruh.

-          Kamudian aku pon d masukkan dalam EMT bagi pesakit luar. Dapat la beberapa jahitan kat kaki. Akak2 nurse memang sempoi la. Rasa seronok plak. Hahaha!

-          Lepas kejadian tu moto aku pon terima padahnya. Sakit jugak sampai kena masuk workshop. Da bape minggu da nieh. Rindu nyee kat kamu wahai moto kesayangan ku.

-          Itu baru moto. Kalo aku bawak keta rasanya bini dia yang dok ke bahagian penumpang depan da arwah. Ta sempat la nak kata aku bawak laju ke apa ke kan. Huh! Geram tol aku. Sorry!
-          Lepas kemalangan tu dalam otak aku dok fikir pasal moto je. ‘Bila nak siap?’ ni la ayat dalam kepala aku time tuu. Sabor je la~

-          Dan lepas beberapa hari lepas boleh la berjalan aku pergi mengurut kat Tok Long aku kat kampung selama 3 hari berturut-turut. Terima kasih x terhingga aku ucapkan kepada Tok Long aku sebb tolong urutkan.

-          Alhamdulillah da boleh berjalan macam biasa. Cuma masih rasa kebas kat bahagian lutut. Bila garu je ta rasa ape langsung. Hahaha! Nasib-nasib~

-           Sampai sini saja lah kot. Sorry la kalo ada terkasar bahasa ka aku minta maaf. Well tengah marah kan. Bukan boleh control. Kita just manusia biasa. Hanya Allah yang memeliki segala kesempurnaan.

No comments:

Post a Comment